Εμπειρίες ανταλλαγών #1 (Φλωρεντία 2022) - MAKE USE
17600
post-template-default,single,single-post,postid-17600,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Εμπειρίες ανταλλαγών #1 (Φλωρεντία 2022)

Εμπειρίες ανταλλαγών #1 (Φλωρεντία 2022)

“12 μέρες, σε μια ξένη χώρα, με 29 καινούργια άτομα, σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, 1755 χιλιόμετρα μακριά από την Λάρισα. Για κάποιους μπορεί να μην ακούγεται και τόσο τρομακτικό, για εμένα δεν ήταν ακριβώς έτσι. “Seek Discomfort”, όπως λένε και στο χωριό μου, δηλαδή η διαδικασία να βγεις έξω από την ζώνη άνεσης σου και να δοκιμάσεις πράγματα που διαφορετικά δεν θα είχες επιλέξει να κάνεις. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα γνώρισα πολλά καινούργια άτομα και μπορέσαμε όλ@ να συνυπάρξουμε και δημιουργήσαμε πολλά μικρά προτζεκτάκια σχετικά με την βιωσιμότητα. Όλες αυτές τις μέρες, μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις ανταλλάξαμε απόψεις, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε και γενικά περάσαμε όμορφα και παραγωγικά. Κάτι που σίγουρα θα ξαναέκανα με λιγότερο άγχος και θα παρότρυνα άτομα γενικά να βγουν από το “safe zone” τους και να δοκιμάσουν να κάνουν πράγματα που θα ήθελαν, αλλά κάτι τους κρατάει πίσω.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Φωτογραφία: Rebecca Lena

No Comments

Post A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.