Τι έγινε στο συνέδριο των Ambassadors? #1 - MAKE USE
17898
post-template-default,single,single-post,postid-17898,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Τι έγινε στο συνέδριο των Ambassadors? #1

Για πέντε μέρες μέσα στο Μάιο, μέλη από τις τοπικές ομάδες όλων των οργανισμών που συμμετέχουν στο δίκτυο Generation Europe βρέθηκαν στο Hattingen της Γερμανίας, για το 3ο GenE Ambassador Conference με σκοπό να δημιουργήσουν δεσμούς, να μεταδώσουν γνώσεις και εμπειρίες, να μιλήσουν για το έργο τους και να έρθουν πιο κοντά στο ρόλο και το αίσθημα που πρεσβέυουν. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι “Ambassadors” δηλαδή πρεσβευτές και ένας απο αυτούς είμαι και εγώ. Μέσα σε αυτές τις πέντε μέρες λοιπόν και μέσα απο πολλές συζητήσεις και δράσεις έμενα μου γεννήθηκαν νέες οπτικές τόσο για διάφορα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη όσο για τους τρόπους ενεργοποίησης που έχουμε στα χέρια μας. Λόγω της τριβής με τόσους αξιοθαύμαστους νέους και τον τρόπο σκέψης τους έφτασα πολλές φορές στο σημείο να αισθανθώ πως υπάρχει ελπίδα για ένα φωτεινότερο μέλλον για όλους μας και ξεκινάει απο έμας. Καθώς η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τις αξίες που έχει ένας Ambassador προς την ομάδα του οι οποίες είναι πολλές και βαρυσήμαντες φτάνω σε αυτό το προσωπικό συμπέρασμα. Οι αξίες αυτές δεν είναι μόνο κομμάτι του ρόλου αλλα ολόκληρης της προσωπικότητας του ατόμου και εφαρμόζονται καθημερινά και ανεξεραίτως σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. Δεν είδα ενεργούς Ambassadors, είδα ενεργούς ανθρώπους, και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο δώρο από το ταξίδι μου.

– Βασιλική Τσακνάκη

No Comments

Post A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.