ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "Guide to Activism" - MAKE USE
17732
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17732,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ “Guide to Activism”

Date
Category
ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ομάδα MAKE USE και το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σας προσκαλούν σε μία εκδήλωση για τον κοινωνικό ακτιβισμό, στην οποία θα παρουσιαστεί ο “Guide to Activism” ή αλλιώς Οδηγός για τον Ακτιβισμό, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στον χώρο της Connectiva (Βενιζέλου 133).

 

Ο “Guide to Activism” είναι ένας πρακτικός οδηγός, σχεδιασμένος πάνω στις εμπειρίες περισσότερων από 50 νέων ακτιβιστών που επιθυμία τους ήταν και είναι η κοινωνική αλλαγή. Στις αρχές του 2022 σχηματίστηκε μια ομάδα έμπειρων ακτιβιστών, κοινωνικών ερευνητών και νέων από το δίκτυο Generation Europe Ambassadors και υπό το συντονισμό της IBB (International Association for Education and Exchange) ξεκίνησε μια διαδικασία σχεδιασμού, συλλογής και προσαρμογής υλικού για τη δημιουργία του “Guide to Activism”. Το Generation Europe Ambassadors Network είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο ενεργών νέων που εκπροσωπούν περισσότερες από 45 τοπικές ομάδες νέων σε όλη την Ευρώπη και λειτουργούν ως πρότυπα για τις κοινότητές τους. Η τοπική ομάδα για την Ελλάδα είναι η ομάδα MAKE USE της Λάρισας.

 

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του “Guide to Activism” είναι ότι έχει ένα σαφές σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, αλλά δεν έχει τέλος. Αντί να αντιπροσωπεύει μια γραμμή, στην πραγματικότητα σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι σε μια δημιουργική σπείρα. Το τέλος του ταξιδιού θα είναι πάντα οι δράσεις που αλλάζουν εσάς, την ομάδα σας, την κοινότητά σας και ολόκληρο τον κόσμο.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στην εκδήλωση, να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του οδηγού, να μάθετε περισσότερα για αυτόν αλλά και την ομάδα δημιουργίας του, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες πάνω στον κοινωνικό ακτιβισμό.

 

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στο email info@smouth.com ή τηλεφωνικά στα 2410531778, 6983346257 ως τις 22/10.

Συντονισμός: Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.)

Με την υποστήριξη: Generation Europe – The Academy