ΜΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ “ΕΠ7Α” - MAKE USE
16090
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16090,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

ΜΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ “ΕΠ7Α”

1 Φεστιβάλ, 4 ημέρες, 1.770 λεπτά προσβασιμότητας και συμπερίληψης για όσους μπόρεσαν να έρθουν και για αυτούς που παρακολούθησαν από μακριά.Όλα αυτά είναι ο 7ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών ‘ΕΠ7Α’, που έγινε από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Αλλά είναι και πολλά, πολλά περισσότερα.

 

 

Ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών ήταν μία πρόκληση για τους συντονιστές του, για τους δεκάδες καλλιτέχνες που παραβρέθηκαν, για την ευρηματικότητα και πειραματισμό που έκανε απτή την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη αυτήν την απαιτητική χρονιά.

 

Ανάμεσα στα πολλά, πολλά περισσότερα που είναι ο 7ος Μύλος βρισκόμαστε και εμείς, τα μέλη της ομάδας MAKE USE να αφήσουμε τη δική μας λεπτομέρεια. Από την υποδοχή, θερμομέτρηση, ταξιθεσία μέχρι την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία στην συμμετοχή τους στα εργαστήρια.Από την τεχνική υποστήριξη, την επιτήρηση και την ενεργή συμμετοχή, μέχρι κάποια επειγόντως αναγκαία ζεστά σάντουιτς και καφέδες.Από το να διατηρούμε καθαρό το χώρο μέχρι να περάσουν αυτά τα 1.770 λεπτά και να ξέρουμε ότι, ανάμεσα σε όλους και όλα, κι εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για όλους.

Γιατί ο Μύλος ήταν, είναι και θα είναι για όλους, και το όλους δε σημαίνει μόνο εμάς.

 

Synergy of Music Theatre

Date
Category
ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ