MAKE USE ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! - MAKE USE
17699
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17699,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

MAKE USE ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Date
Category
Make Use kit, ΧΑΡΤΗΣ MAKE USE

Το ταξίδι της ομάδας μας ξεκίνησε στο όχι και τόσο μακρινό 2018. Όπου κάποιοι νέοι μαζεύτηκαν σε έναν χώρο, με αφορμή το κάλεσμα του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου. Αργότερα, αποδείχτηκε πως κοινό τους στοιχείο είναι η αλλαγή της τοπικής κοινωνίας. Και τα χρόνια πέρασαν. Η ομάδα μεγάλωσε και ασχολήθηκε με πολλά και διαφορετικά θέματα. Πλέον, μετράει πέντε χρόνια, πολλά μικρά αλλά και δύο πολύ μεγάλα πρότζεκτ: Το MAKE USE KIT και το Χάρτη MAKE USE.

 

Δύο μήνες πριν, μέλη της ομάδας του MAKE USE, ο Βαγγέλης Παππάς και η Κατερίνα Κόκκινου φιλοξενήθηκαν στο podcast “Στις λεπτομέρειες” με τη Μαρία Καζαντζή και Ανθή Γιάγκα. Μίλησαν για την ομάδα από την αρχή της μέχρι και τώρα, τη φιλοσοφία και τους σκοπούς της και τα πρότζεκτ που έχουν γίνει από την αρχή μέχρι και σήμερα.

 

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον πρώτο χάρτη της Λάρισας με γνώμονα το Δημόσιο Χώρο. Το ξέρατε ότι στη Λάρισα υπήρχαν καμήλες και Rolling Stones; Ακούστε το podcast για να το μάθετε!

 

Ευχαριστούμε πολύ τη Μαρία και την Ανθή για την υπέροχη συζήτηση και την καταπληκτική τους φιλοξενία!

 

Το podcast είναι διαθέσιμο σε Spotify, Google Podcast και στην ιστοσελίδα της UniqOn Κοιν.Σ.Επ.

 

Συντονισμός: Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.)

Με την υποστήριξη: Generation Europe – The Academy