ΣΜΟΥΘ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - MAKE USE
16480
post-template-default,single,single-post,postid-16480,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

ΣΜΟΥΘ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΣΜΟΥΘ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε προσκαλεί να λάβετε μέρος στη δωρεάν ασύγχρονη online ή/και δια ζώσης εκπαίδευση στο κοινωνικό ντοκιμαντέρ (social documentary).

Το κοινωνικό ντοκιμαντέρ είναι μια μη μυθοπλαστική κινηματογραφική ταινία που αποσκοπεί στην καταγραφή, την ανάδειξη ή την ερμηνεία ενός κοινωνικού ζητήματος, ώστε να προκαλέσει κοινωνική αλλαγή.

Τα κοινωνικά ντοκιμαντέρ που θα παραχθούν στη διάρκεια της εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2022 – Φεβρουάριος 2023) θα έχουν ως στόχο να αναδείξουν προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέες/νέοι και οι ανάπηροι συμπολίτες μας σε τοπικό επίπεδο. Ίσως, να προτείνουν και λύσεις.

Τα ολοκληρωμένα κοινωνικά ντοκιμαντέρ θα προβληθούν σε ειδικές ημέρες προβολής τόσο στη Λάρισα τον Μάιο 2023 (ΤΒΑ) και τον Σεπτέμβριο 2023 (10ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών), στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού για κοινωνικά ντοκιμαντέρ) όσο και διεθνώς στο πλαίσιο του Online ENACTING Festival (άνοιξη 2023) με συμμετοχές από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα.

Εσύ θα είσαι μέρος αυτής της ιστορίας;

Άνοιξε τη φόρμα εδώ και διάβασε τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ENACTING (Enacting Generating Social Impact Through Filming), πάτα εδώ.

No Comments

Post A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.