Τι έγινε στο συνέδριο των Ambassadors? #2 - MAKE USE
17906
post-template-default,single,single-post,postid-17906,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Τι έγινε στο συνέδριο των Ambassadors? #2

Προσπαθώ πολλές μέρες να περιγράψω με μία μόνο λέξη όλα αυτά που έζησα στο Ambassador conference στο Hattingen τον Μάιο. Ύστερα από πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα με το μέσα μου, δεν κατάφερα να βρω λέξη να ταιριάζει περισσότερο με τη λέξη πολύχρωμο. 47 μοναδικοί συμμετέχοντες, 6 ταλαντούχοι εκπαιδευτές, ένα υπέροχο τοπίο στην καρδιά της Ευρώπης και ατελείωτο φαί ήταν η παρέα μου για εκείνη την εβδομάδα. Παρόλο που ως Ambassadors εκπροσωπούμε τις τοπικές μας κοινότητες, κατάλαβα ότι όλοι αντιμετωπίζουμε πανευρωπαϊκά-χιλιόμετρα μακριά τις ίδιες προκλήσεις. Μέσα από πρωτόγνωρα εκπαιδευτικά εργαλεία, ατελείωτη διαίρεση σε ομάδες και ασταμάτητο νευρικό γέλιο ήρθαμε πιο εύκολα στη συνειδητοποίηση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του ρόλου μας στην κινητοποίηση νέων. Προσωπικά, θα συμμετείχα χωρίς δεύτερη σκέψη ξανά σε κάτι ανάλογο φέροντας κάθε φορά σαν εξοπλισμό ό,τι αποκόμισα από εκείνη την γε/γαμάτη εβδομάδα.

– Χρήστος Παπαγεωργίου

No Comments

Post A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.