Φτιαχνουμε Make Use kit, συζητωντας για το «Body Shining» - MAKE USE
16045
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16045,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Φτιαχνουμε Make Use kit, συζητωντας για το «Body Shining»

Date
Category
Make Use kit

Τη Δευτέρα 21/3, μέλη της ομάδας MAKE USE (και όχι μόνο) βρέθηκαν στην Connectiva, για να δημιουργήσουν MAKE USE κιτ και να συζητήσουν για το πρόγραμμα «Body Shining».

Το Body Shining είναι ένα πρόγραμμα Erasmus+. Στοχεύει στο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του body shaming και τις διακρίσεις που βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση, μέσα από τη δημιουργία διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών εργαλείων για την ευαισθητοποίηση, την αποφυγή και την αντίδραση στο body shaming.

Ως πρώτο βήμα της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα, είναι η συλλογή μαρτυριών body shaming. Εάν θέλετε να συμμετέχετε με το δικό σας τρόπο, μοιράζοντας τη δική σας μαρτυρία, μπορείτε να το κάνετε -ανώνυμα- συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη φόρμα.