MAKE USE KIT & Bujinkan Ninjutsu - MAKE USE
15919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15919,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

MAKE USE KIT & Bujinkan Ninjutsu

Date

Ο αθλητικός-πολιτιστικός σύλλογος Αιακός από τη Λάρισα, κάνει εργαστήρια της πολεμικής τέχνης Bujinkan Ninjutsu σε παιδιά και ενήλικες.
Αυτό τον καιρό, οι ομάδες του συναντιούνται σε εξωτερικούς, δημόσιους χώρους που τους αφήνουν πάντοτε λίγο πιο καθαρούς από ό,τι τους βρίσκουν.

 

Πρόσφατα χρησιμοποιήσαν τα kit του MAKE USE και αυτό που τους έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το πόσα μικρά πλαστικά και νάϋλον κομμάτια, πόσα αποτσίγαρα και μικρά χαρτάκια βρίσκονται μέσα στο γρασίδι.

 

Για δέκα λεπτά περίπου, φρόντισαν το χώρο που θα χρησιμοποιούσαν, συνδέθηκαν περισσότερο μαζί του και απόλαυσαν μετά την προπόνησή τους.

 

Αααα! Επίσης πέρασαν τέλεια!